Sponsrat

Ett tryggt val för badrumsdrömmen

Villatidningen
Skriven av Villatidningen
Planerar du att renovera badrummet? Då gäller det att välja rätt företag. Ett företag som har de rätta behörigheterna, med kompetent personal som du som kund ska kunna lita på. Det kan Kakel och Bygg här i Falkenberg leverera. – De kundomdömen som vi får, bekräftar att vi är ett företag man som kund kan känna sig trygg med, säger Martin Andersson, arbetsledare för golv och plattsättning.

Kakel och Bygg har funnits i över 25 år. Personalen har med andra ord både den erfarenhet och kompetens som krävs när det gäller badrumsrenovering och golvläggning. För dig som söker inspiration hittar du i butiken ett brett sortiment av kakel och klinker, badrumsinredningar, samt olika typer av golvmaterial för hemmets alla rum.
– I butiken har vi kompetent personal som hjälper dig att välja mellan alla de alternativ som finns. De ger också goda råd utifrån just dina önskemål och förutsättningar. Ofta kan vi även komma med nya idéer, som du som kund kanske inte tänkt på innan.

Det är viktigt att du som kund alltid vet vad du köper.

Hur går ni tillväga om jag som kund vill renovera mitt badrum?
– Vi börjar med ett besök hemma hos dig. På plats går vi igenom dina tankar och önskemål kring badrummet. Sedan kanske det inte alltid är så att dina tankar stämmer överens med de lagar och regler som gäller, allt det går vi igenom tillsammans. Utifrån det vi kommit överens om återkommer vi sedan med ett skriftligt prisförslag. Efter det sätter vi oss ner och går igenom offerten så att allt är tydligt och klart. Det är viktigt att du som kund alltid vet vad du köper. För att du sedan ska få en tydlig bild av resultatet, så ritar vi också upp det enligt det vi kommit överens om i ett 3d program.

Kakel och Bygg är anslutna till branschorganisationerna GVK och BKR. Alla anställda som utför badrumsinstallationer har de utbildningar som krävs. De håller sig ständigt à jour med gällande lagar och regler. Det är en självklarhet menar Martin.
– Om en skada skulle ske, så är det otroligt viktigt att ha anlitat rätt företag. Det behöver naturligtvis inte vara oss, så länge de är behöriga. Försäkringsbolagen har nu börjat ställa hårdare krav, bland annat gällande tätskikten och golvbrunnen. Om en skada skulle ske, så har du då mycket större chans att få ut pengar på försäkringen.

Hur lång tid tar det för er att totalrenovera ett badrum?
– 
Från början till slut så tar ett normalt badrum mellan 3-4 veckor. Närmare tio års erfarenhet har gjort att vi fått en bra rutin på totalentreprenader, vilket gör att vi kan hålla den tiden.

Vad gör ert sortiment unikt?
– 
Jag kommer från ett byggvaruhus. Där fick man till exempel inte lära sig att en platta märkt 20×20 centimeter i själva verket kunde vara 19,8×19,8 centimeter, vilket kan vara en stor skillnad. Skulle du dessutom köpa ett paket för lite av ett visst kakel så kanske det är slut nästa gång du kommer till butiken. Nästkommande leverans kan skifta i bränning och kaliber, det kan ställa till problem. I vår butik har man större chans att söka upp rätt platta och få en exakt likadan igen, då vi kvalitetssäkrar material på ett helt annat sätt.

Vad skiljer er från era konkurrenter?
– 
Vi erbjuder ett helhetskoncept. Det är något vi märkt att fler har börjat erbjuda, men den kunskapen vi besitter tror jag är värt mycket för dig som kund. Vi har också butiken dit våra kunder alltid kan vända sig, oavsett om det är före, under eller efter en renovering.

– Oavsett vad det är, kan vi alltid hjälpa till, på ett eller annat sätt. Jag tror att det är en stor trygghet för våra kunder, att vi finns tillhands även efter ett avslutat jobb, om det skulle uppstå frågor kring något. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du väljer oss för att förverkliga just din badrumsdröm.

Klicka här för att komma till butiken