Sponsrat

Luftmiljöbutiken
– Vi håller kontakten med våra kunder

Luftmiljöbutiken i Stockholm
Villatidningen
Skriven av Villatidningen

Vi håller kontakten med våra kunder

I tjugo års tid har Luftmiljöbutiken i Stockholm skräddarsytt inomhusklimat åt sina kunder. Ägaren, Felix Berglund, är en veteran på värmepumpsområdet och tar ett helhetsansvar för sina kunder.

Den kunskap och erfarenhet av inomhusmiljö och värmepumpar som Felix och hans kollegor på Luftmiljöbutiken har samlat på sig är unik för branschen.

– Kunskap ger oss en trygghet i vårt möte med kunden, vilket är A och O. Vi säljer inte en produkt utan en helhetslösning för inomhusklimat. Relationen med våra kunder inleds med kostnadsfria hembesök, därefter kommer våra egna installatörer och vi fortsätter hålla kontakten efter att systemet är på plats.

För Luftmiljöbutiken är det otänkbart att lämna kunderna i sticket och det är en inställning som uppskattas. Kunderna kommer tillbaka när det är dags att förnya anläggningarna.

– Jag har varit i branschen i nästan 30 år och det är spännande att följa utvecklingen, den nya generationens bästa värmepumpar ger sex gånger mer energi än de förbrukar. Vi har satsat på kvalitet sedan starten och idag är vi bäst på värmepumpar och säljer runt 800 värmepumpar om året.

Luftmiljöbutiken fokuserar på de bäst presterande maskinerna och kvalitet kostar som bekant, en bra luft-luftvärmepump inklusive installation ligger på mellan 20 000 och 30 000 kronor hos dem.

– Vi har alltid haft de stora märkena som Panasonic och nu kommer även Daikin starkt. Daikin har förstått att vi i Skandinavien är intresserade av uppvärmning, tillskillnad från resten av världen där nedkylning är i fokus. Därför har de skapat den första ”riktiga” värmepumpen som är effektiv vid mycket låga temperaturer. Den är så pass effektiv att man inte ens behöver komplettera med element. Säger Felix Berglund och tillägger att företaget även jobbar med luft/vattenvärmepumpar och bergvärme.

Med lokaler på Birger Jarlsgatan är det naturligt att Luftmiljöbutiken har koncentrerat sig på Stockholm och Mälardalen, men Felix och hans kollegor installerar sina helhetslösningar över hela landet.

Luftmijöbutiken i Stockholms logotyp

 

 

Birger Jarlsgatan 83, 08-612 87 70, www.luftmiljobutiken.se