Sponsrat

Underhållsfria fönster från Nordiska fönster

Villatidningen
Skriven av Villatidningen
Jimmy Sandberg, grundare av Nordiska Fönster i Ängelholm AB berättar om deras fönster.

– Vi vill gärna förmedla fördelarna med våra underhållsfria PVC fönster. Många tror att plast är plast och att det inte skiljer mellan tillverkarna. Jag brukar säga att köpa fönster är som att köpa bil. Det finns många olika sorters märken och modeller och man kan välja efter kvalitet, utrustning, garantier och så klart efter sin egen plånbok.

Kvalitet till lågt pris – funkar det?
Normalt sett brukar kvalitet ligga hand i hand med priset. Tack vara stora inköp med låga marginaler och ett exklusivt avtal med tillverkaren kan vi pressa ner priserna till nivåer som många inte trodde var möjligt. Vi tummar aldrig på kvalitet och levererar fullutrustade PVC fönster till budgetpriser!

Stor variation mellan tillverkarna
Det finns idag många som säljer PVC fönster och konkurrensen har verkligen hårdnat. Många viker sig i kvalitet och importerar B och C-klassad PVC för att vara billigast på marknaden. Tyvärr är dessa fönster under all kritik då PVC-plasten är tunnare och av återvunnen plast.

Vi på Nordiska Fönster ser vikten av kvalitet och hållbarhet och levererar alltid A-klassad PVC med professionella spanjoletter och beslag. Dessutom är de A-klassade i energivärde. Detta kallar vi A+A klassade fönster. Helt enkelt bäst i test!

PVC fönster används idag över hela världen och är en av det mest använda materialet av fönsterkarm. I Sverige har detta tagit längre tid då byggbranschen är konservativ men de senare åren har detta släppt och PVC fönster har aldrig varit så populärt som det är idag.

Men varför ska man välja PVC fönster?
Det som mest skiljer PVC fönster mot traditionella träfönster är att de är helt underhållsfria. De har generellt betydligt bättre isolervärde och är helt UV-beständiga. Men den mest avgörande faktorn för många är priset. Vi brukar säga att våra PVC fönster är hela 70 procent billigare än bygghandelns aluminiumbeklädda träfönster.


Varför våra PVC fönster?

Hög kvalitet till lågt pris

A-klassad PVC

Dubbla isolerglas

Aluminiumhandtag från Hoppe som standard

Spanjolett/mekanik från världsledande Maco

Snabb leveranstid (normalt 3 veckor)

Utställning och lager i Ängelholm

Valfria mått utan extra kostnad

Få pris direkt på vår hemsida! Snabbt och enkelt!

Bygg ditt fönster direkt på vår sajt. Välj spröjs, mittposter, kulörer etc. och få pris direkt. Enklare kan det inte bli!

Nordiska fönster