Havtornstryfflar

Profilbild
Skriven av
Havtornstryfflar
Ingredienser – ca 25 st
  • 400 g mjölkchoklad av bra kvalité
  • 50 g rumstempererat smör
  • 200 g havtornspuré (blanda havtorn med 2 msk socker)
  • 2 msk honung
  • 1 krm flingsalt
  • Kakao till rullning
Gör så här
  1. Koka upp havtorn och socker. Mixa och passera genom en finmaskig sil.
  2. Hacka chokladen och lägg i en skål med saltet.
  3. Koka upp havtornspurén och honung.
  4. Slå havtornspurén över chokladen och blanda ihop tills all choklad har smält.
  5. Tillsätt smöret och blanda ut det.
  6. Sätt plast över tryffeln och låt den stelna några timmar (helst över natten) i kylen.
  7. Forma tryfflarna och rulla dem i kakao.
KONTAKTA OSS?

Skicka ett mail till info@villatidningen.se eller ring oss direkt på 018-10 37 40.
Boka annons? Klicka in dig här.