Katrin pratar varmt om Cinderella!

2024-03-19

Jag har under en längre tid försökt få till en intervju med Katrin Zytomierska angående hur hon upplever sina två Cinderella förbränningstoaletter hon har på sitt landställe utanför Gustavsberg. Dock är hon en väldigt upptagen kvinna, hela tiden på språng. Jag antar att det kommer i kölvattnet när man är en framgångsrik affärskvinna.

– Jaaaa…neeeeej, va tusan, jag ska ju podda med Bingo nu!

Jag har nu äntligen lyckats få till en träff hemma hos henne på Karlavägen. Döm då av min förvåning när jag möter henne på gatan, med bestämda steg på väg åt rakt motsatt håll, yvigt pratande i telefonen med någon som inte gjort vad som är bestämt. Jag stannar henne mitt i steget, gestikulerar till henne:
– Hej, du och jag ska ha ett möte nu klockan 14 hemma hos dig! Vart är du på väg? Katrin stannar upp, tittar på mig som jag kommer från månen, med all rätt. Situationen var allt annat än normal. Men efter att hon bett att få återkomma till personen på andra sidan telefonlinjen och jag fått förklara mig så kom ett:
– Jaaaa…neeeeej, va tusan, jag ska ju podda med Bingo nu!
– Nä, du ska ha möte med mig, svarade jag, samtidigt som jag såg mötet försvinna ut genom fönstret. Men Katrin var snabb att hämta upp sitt misstag.
– Gå med mig, häng på till Lejonmedia så tar vi mötet på vägen. Shoot, vad vill du prata om?

Jag var inte riktigt med på den upphämtningen men fann mig snabbt och vi fick till en riktigt skön och trevlig promenad i det vackra vintervädret samtidigt som vi betade av mötet på stående fot, bokstavligen. Jag fick en ”fast-fast-version” av Katrins hektiska liv där hon bollar småbarn, poddar, bloggar, sin resa till Tokyo i morgon samtidigt som hon berättar hur hennes landställe är andningshålet som plåstrar om de eventuella skador vardagen slitit upp.

Katrin berättar att hennes två Cinderella förbränningstoaletter är helt oumbärliga, de löser så mycket problem och det går inte en dag utan att hon tänker på hur himla bra och pålitliga de är.

Zytomierska driver företaget cleaneating.se som är en e-handelssida som säljer naturliga produkter fria från tillsatser, gluten och socker. Hon omsätter närmare 18.000.000 kronor per år och det, tillsammans med allt som jag beskrev tidigare i hennes hektiska liv, får följden att vissa saker trillar mellan stolarna. Typ mitt möte. Men ”ja ä int bitter”, som Robert Gustavsson säger när han är Tony Richardsson. Mer förvånad över det energiuttag som detta hektiska liv medför, är det inget jag rekommenderar vanliga dödliga, om man inte har för avsikt att gå in i den berömda väggen. Glömde jag säga att hon har en blogg också?

Väl framme så kliver vi in där Relationspodden ska spelas in och där möter jag energiknippet Bingo, Cinderellas gamla vapendragare i ett tidigare blogginlägg. Han blev både förvånad och glad att jag kom tillsammans med Katrin.

– Känner ni varandra?, utbrast Bingo!
– Ja för tusan!”, svarade jag.
– Vi har känt varandra länge, minst en kvart, skrattade jag.

Jag lämnade dessa två små ”Duracellkaniner” med ett leende på läpparna. Man kan inte annat än bli glad när man träffat dessa två
underbara människor.

Fem snabba med Katrin

Ditt bästa toalettminne?
– Det var samma dag som jag klev in i mitt nuvarande toalettutrymme. Jag hade givit min inredningsarkitekt fria händer och under tidens gång kikade jag in nyfiket då och då med skräckblandad förtjusning. Han skulle blanda gröna kakelprickar med mönstrade rosa rutor, taket skulle kläs in med tapet och handfatet såg ut som ett farmorhandfat med kranar därtill. Men när det var klart och jag klev in i det färdiga resultatet var det absolut, alla kategorier, det vackraste stället jag sett i mitt liv. Det tycker jag fortfarande och jag fullkomligen älskar att sitta där och njuta av allt det fina.

Ditt sämsta toalettminne?
– Det måste ha varit när jag nödgades knäa över en toalett på en nattklubb vid Stureplan. Den upp-
levelsen var allt annat än en fräsch sådan. När jag vomerat klart och därmed nyktrat till en aning blev jag våldsamt äcklad över hur det såg ut där inne. Gammalt använt papper och kisspölar på både toa och golv. Uähh, jag nästan kräks när jag tänker på det!

Toaletter jag minns … (eller helst vill glömma)
– Helt klart i Peru, på en restaurang längs vägen vi slank in på. Där fick man göra sitt i ett hål i golvet bakom ett skynke. På bordet bredvid låg en död gris där ett gäng flugor gladeligen dansade Cha cha.
Förmodligen den grisen vi just ätit av till lunch.

Det här gör jag alltid på toaletten …
– Kolla mejl. Bästa jobbtillfället alla kategorier!

Nödvändigt på toan, förutom papperet?
– Tvål. Klart underskattat kan jag tycka.

Fakta
Namn: Katrin Zytomeierska
Ålder: 40 år
Bor: Stockholm
Familj: Pojkvän, 3 barn, Ringo, Rambo och Falke
Gör: Egen företagare

Klicka här för att komma till Cinderella

KONTAKTA OSS?

Skicka ett mail till info@villatidningen.se eller ring oss direkt på 018-10 37 40.
Boka annons? Klicka in dig här.