Cinderella + Sofias änglar = sant

2024-05-26
Det är inte första gången vi medverkar i Sofias änglar och förmodligen inte den sista. Samarbetet med produktionsbolaget Nordisk Film TV AB, Sofia, Johnny och Mattias är väldigt givande och när vi ser nyttan deras jobb gör känner vi att detta är helt rätt för oss och vårt varumärke. Världsklass är det första som kommer ”top of mind”, precis som vår toalett!

#FridaWallberg
Förfrågan att medverka med ”änglarna” fick vi redan i september-oktober 2019 då inspelningarna för 2020-säsongen drog igång. I det specifika programmet skulle de underlätta vardagen för boxaren Frida Wallberg som tragiskt fick en hjärnskada pga en knockout i ringen. Vårt uppdrag var att bistå med faciliteter rörande toalett men det vi inte visste var att vår Cinderella förbränningstoalett skulle vara en del i Fridas rehabiliteringsprocess och ev framtida företagsverksamhet. Utöver de renoveringar som gjordes i huvudbyggnaden, för att familjen skulle få en dräglig boendemiljö, skapades ett ”överraskningsbygge” vackert beläget nere vid sjön. Där byggde snickarna, förutom ett utegym med alla tänkbara ”stationer” för träning, även ett ombytes- och rekreationshus där ett toalettutrymme placerades för användarnas bekvämlighet.

#Umeåfallskärmsklubb
Det var med förfäran vi hörde nyheten om den tragiska olyckan som drabbade Umeå fallskärmsklubb där nio personer förolyckades i en flygkrasch. Nio drabbade familjer och en klubb i chock, hur kunde det hända? Fruktansvärt! Trots chocken finns eldsjälar som gör vad de kan för att hjälpa, en av dem är Jenny från Umeå, hon skapade minnesstund, såg till att människor kunde samlas för att sörja, men framförallt fick hon den briljanta idén att kontakta Sofias änglar för att se hur de kunde hjälpa till i denna svåra stund. Och hjälp behövde de, bara en sån ”enkel” sak som att kunna gå på toa innan hoppen var något som stod högt upp på klubbens önskelista, och där kom Cinderella Eco Sverige in i bilden. När frågan landade hos oss var det en ”no brainer”, självklart hjälper vi till i en svår stund som denna. Sagt och gjort, vi lastar in en Cinderella Comfort i bilen och sätter kosan mot Umeå. Där möter Johnny från Sofias änglar upp oss med öppna armar och vi blir anvisade till toautrymmet, där arbetet med att installera förbränningstoaletten börjar omgående. Slutresultatet är som vanligt ”skitbra”. Tack Sofias änglar att vi fick möjligheten att hjälpa!

Klicka här för att komma till Cinderella

KONTAKTA OSS?

Skicka ett mail till info@villatidningen.se eller ring oss direkt på 018-10 37 40.
Boka annons? Klicka in dig här.