Skönt häng i trädgården

Redaktion

Är det dags för nya utomhusmöbler i år? Här kommer lite inspiration med några av årets nyheter.

Odlingslådor. Vi odlar som aldrig förr och gärna i odlingslådor som kommer i många olika stilar och utföranden.
Skapa din oas. Fler köper pool, spabad, utomhuskök, eldstäder, utomhusvärmare och belysning. Allt för att skapa egna retreats på hemmaplan.

Detaljer. Glöm inte de små detaljerna som sätter pricken över i:et för din egna trädgårdsoas. En liten hylla, belysning, textilier i form av kuddar och mattor. Små detaljer gör stor skillnad!

Färgfest. Glada färger och blommande perenner sticker ut för i år. Tips på färgbomber är dahlia, gladiolus, liljor (lilium) och ranunkel.

Odla ätbart. Trenden att odla ätbart är större än någonsin! Nästan hälften av alla svenskar odlar grönsaker och andra ätbara växter, enligt en rapport från Plantagen.

Värna om naturen. Vi värnar om naturen! Bekämpningsmedel går bort och vi väljer närproducerade växter. Även utemöblerna ska vara hållbara, inget slit och släng! Gamla trämöbler blir som nya med en inoljning eller mer lite färg!

Låt det växa fritt. Bort med den perfekta gräsmattan, nu ska vi låta våra trädgårdar växa vilt för att skapa en trivsam miljö för ängsväxter, fjärilar och bin.

ANDRA ARTIKLAR

KONTAKTA OSS?

Skicka ett mail till info@villatidningen.se eller ring oss direkt på 018-10 37 40.
Boka annons? Klicka in dig här.