Hallonsalsa

Redaktionen

4 portioner

Otippat jättegott och så roligt att servera hallon på ett nytt sätt. Hallon är en bra smaksättare när man vill få in både syra och sötma vilket ofta är fallet i exempelvis en salladsdressing.

Ingredienser:
225 g hallon
½ finhackad rödlök
1 lime, saften
1 dl finhackad koriander
1 msk sambal oelek
1 dl olivolja
½ tsk salt

Gör så här:
Blanda samtliga ingredienser till en chunky salsa. Servera till lax, kyckling eller som topping på exempelvis tacos.

Tips!
Det är också gott med hackade jordgubbar eller nektariner i salladen. Låt trädgården bestämma.

Recept och bild från Jessica Frej's kokbok Grilla – hur lätt som helst

ANDRA ARTIKLAR

KONTAKTA OSS?

Skicka ett mail till info@villatidningen.se eller ring oss direkt på 018-10 37 40.
Boka annons? Klicka in dig här.